Follow Terug naar de homepage

  De afgelopen weken heb ik mezelf opgesloten in mijn kleine creatieve bubbel, nachten geschetst, af en toe lichtelijk geïrriteerd geweest op mijn edit programma’s en gestrest geweest over deadlines. Het eindresultaat mocht er zijn. Het is misschien een beetje gek om over jezelf te zeggen, maar gisteren was mijn graduation expo en ik was stiekem toch best wel trots op wat ik daar had neergezet.

  0P7A0413

  Met een grote glimlach liep ik door het schoolgebouw waar ik de afgelopen 4 jaar vrijwel dagelijks was geweest. Toch wel een beetje gek, zo de laatste keer hier. Toen ik door de gang liep zag ik dat school mijn poster had uitgeprint en in de gang had gehangen. Dat was toch best wel een eer. Je poster zo groot zien hangen.

  0P7A0398 0P7A0400 0P7A0401 0P7A0403 0P7A0404

  Het lokaal waar het allemaal ging gebeuren diezelfde dag, de expo. Een aantal uur van te voren was ik aanwezig om mijn posters op te hangen, mijn video op het scherm af te laten spelen. Het voelde heel goed om het werk, waar ik zo hard aan had gewerkt nu eindelijk aan de buitenwereld te kunnen laten zien. Mijn kleine bubbel werd opeens veel groter, en als vormgever is het toch een soort van grote droom dat je werk door veel ogen gezien wordt.

  Ikzelf ben helemaal geen verlegen persoon, uitbundig, druk en enthousiast zijn eerder woorden waar ik mezelf mee zou omschrijven. Maar als het gaat om werk, vind ik het makkelijk om heel kritisch te zijn op mezelf. Er zijn altijd mensen die iets beters kunnen en het zal nooit zo goed zijn als dat je zou willen dat het zou zijn. Maar dit keer was dat anders. Mijn video werd goed ontvangen en ik heb heel veel complimenten gekregen.

  “Kyra, dit is jouw video toch? Ik herken je stijl meteen!” Is toch wel het grootste compliment van de dag.

  0P7A0405 0P7A0407

  Omdat ik wist dat er veel mensen kwamen kijken had ik mijn visitekaartjes laten drukken op bierviltjes. Een originele manier om mijn website te promoten, dacht ik. De bierviltjes waren een samenwerking met Studentendrukwerk (klikbaar), zij verkopen voor een goede prijs, goede kwaliteit drukwerk. Ideaal voor studenten dus! Hier kun je zelf je eigen bierviltjes maken!

  Het ontwerp van de bierviltjes heb ik zelf gemaakt, met een combinatie tussen aquarelle inkt en photoshop.

  0P7A0409 0P7A0411

  Nog een leuk extraatje (ja, het was echt een hele goede dag voor mij!), mijn kaartjes waren gedrukt, heel vaak! Mensen konden hierop schrijven en in een glazen box doen.

  0P7A0408

  Kortom : Ik heb een hele leuke dag gehad en ik ben heel benieuwd naar wat dit jaar allemaal voor leuks gaat brengen, want vanaf nu ben ik officieel ontwerper!

  Liefs,

  Kyraa

  0 Comments

  Geef een reactie