Follow Terug naar de homepage

  Screenshot 2018-04-26 13.14.33

  In een storyboard had ik kort het verhaal gezet dat ik wilde vertellen, het gaat over een varkentje die verdrietig wordt van een vlees reclame. Vervolgens ziet hij een “adopteer een hond” reclame en krijgt hij het idee om zich te verkleden als hond.

  Het was mijn eerste klei animatie en daarom een behoorlijk leesproces op zich. Gelukkig is het goed afgelopen en ben ik (op een paar foutjes na) best tevreden met het eindresultaat.

  Screenshot 2018-04-26 13.14.11

  Mijn varkentje heb ik gebouwd uit plastine, en onder het varkentje zelf zat een skelletje die ik zelf had gemaakt.

  Het pakje dat het hondje later in de video aanheeft is gemaakt door de moeder van een goede vriendin van mij.

  En dit is het eindresultaat:

  0 Comments

  Geef een reactie