Follow Terug naar de homepage

  Hallo liefste mensen,

  zoals jullie misschien wel hebben gemerkt heeft mijn website de afgelopen tijd op een heel laag pitje gestaan. Waardoor dit komt weet ik niet precies, ik ben mijn connectie met mijn blog een beetje verloren en ik weet niet waardoor. Ik schrijf nog steeds graag, maak heel veel dingen die geschikt zouden zijn om hier te delen, maar ik ben een beetje streng voor mezelf. Ik probeer mezelf te ontwikkelen, maar voor mijn gevoel gaat het niet snel genoeg.

  Ik heb zó hard gewerkt aan mijn portfolio (en ben daar stiekem ook wel een beetje trots op), ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd en ik denk dat ik mezelf even een tijdje de ruimte ga geven om mijn eigen draai te vinden. Beetje bij beetje leer ik wat er bij mij past en steeds meer draai ik een bepaalde richting op. Ik wil daar nu nog niks over zeggen, maar uiteindelijk ga ik dat natuurlijk hier ook weer delen.

  Ook ben ik nu bezig met afstuderen, halverwege juni studeer ik af (als het goed is), en daarna wordt mijn leven enorm spannend. Ik heb de afgelopen 4 jaar in een veilig school bubbel gezeten en op het einde van dit jaar ben ik opeens weer vrij in de “grote” wereld. Eng, maar vooral spannend en leuk.

  Dit bericht is helemaal vanuit m’n hart geschreven en ik weet niet eens precies wat ik probeer te zeggen, ik ben gewoon een beetje op zoek en werk zo hard als ik kan. Op mijn instagram¬†probeer ik mijn proces zoveel mogelijk te delen en aan mijn website ga ik de komende tijd werken, zodat ik er straks weer helemaal trots op kan zijn.

  Hopelijk tot snel!
  Liefs,

  Kyraa.

  0 Comments

  Geef een reactie