Follow Terug naar de homepage

  Momenten vast leggen is iets wat ik altijd graag heb gedaan. Mijn muur hangt vol met oude polaroids, kaarten en herinneringen. Ik kijk graag terug naar momenten die mij vrolijk maakten, of veel impact op mij hebben gemaakt.

  Toen ik een tijdje geleden de vraag van Fotofabriek kreeg of ik een foto op plexiglas zou willen laten drukken, hoefde ik daar ook geen seconde over na te denken. Voor ik het wist had ik volmondig “ja” gezegd en toen begon het moeilijkste werk : welke foto wil ik drukken op mijn plexiglas.

  0P7A5096

  Al de mapjes vol met foto’s heb ik doorzocht op mijn laptop en zoveel foto’s vond ik plexiglas-waardig, uiteindelijk werd het een foto van een heel leuk moment in mijn leven. Zwemmen in een leeg meer midden in de nacht, onder de maan met een hele goede vriendin.

  0P7A5109

  Ik verzamel van alles en hang dit allemaal boven mijn bed. Mijn muur hangt vol met momenten die speciaal voor mij zijn.

  De plexiglas foto is nu toch wel mijn eyecatcher van de muur. De kleuren van de foto zijn prachtig en zo samen tussen mijn andere foto’s en sfeerlicht van mijn kerstlampjes, kan ik hier alleen maar heel gelukkig van worden. Dit hangt allemaal boven mijn bed. Elke nacht voordat ik ga slapen is dit het laatste dat ik zie voordat ik mijn ogen sluit.

  0P7A5107

  Een klein detail dat ik zelf heel erg leuk vind is dat het heel glimmend is, waardoor je de reflectie van de lampjes erin kunt zien. Maar ook het licht van de zon en lampjes van buiten.

  0P7A5108

  Mijn foto is 30 x 20 cm en je kunt deze kopen op de site van Fotofabriek.

  0P7A5097

   

  Liefs,

  Kyraa.

  0 Comments

  Geef een reactie