Follow Terug naar de homepage

  Het begon eigenlijk een beetje als een droom, stage lopen op een hele andere plek. Een plek waar ik al jaren niet meer geweest was. Een nieuwe plek ontdekken en nieuwe avonturen beleven. Zoals ik al meerdere dagen had gedaan zocht ik op stages op het internet, verschillende steden had ik al afgezocht : Rotterdam, Amsterdam, Utrecht. Totdat ik bedacht dat de wereld ook een stuk groter is dan alleen maar Nederland.

  Ik ging opzoek naar leuke stages in BelgiĆ«, in Essen kon ik niks leuks vinden, dus zocht ik verder. Steeds een beetje verder van huis af, totdat ik een hele leuke stage vond in Antwerpen. Nog voordat ik er goed over na had gedacht had ik het mailtje verzonden. Afwachten maar, dacht ik. Het duurde niet lang voordat ik een mailtje terug had, ik was uitgenodigd voor een gesprek! Heel leuk en spannend, maar nu? Ik melde me alvast aan op verschillende facebook pagina’s waar kamers en studio’s aangeboden werden. Want elke dag een uur heen en een uur terug dat zag ik niet zo zitten, maar op dit punt wist ik nog helemaal niks zeker.

  De dag dat ik op gesprek ging

  Spannend. Zo zou ik deze dag noemen. Maar ik had er vooral heel veel zin in. Stage lopen in het theater in een van de mooiste steden van Europa, wie wil dat nou niet? Ik stond voor gesloten deuren en wist niet zo goed wat ik moest doen, ik drukte op de bel en werd binnengelaten. Het duurde niet lang of ik ontmoete 2 hele aardige vrouwen, ze lieten me het theater zien en we gingen praten in een van de zalen. Eigenlijk vond ik het heel relaxed, totaal geen gespannen sfeer en ik wist gelijk dat dit mijn droomstage was.

  Dat gesprek is inmiddels alweer 2 maanden geleden en nu is het bijna zover. Ik ga verhuizen naar Antwerpen.

  Ik ben al maanden opzoek naar spullen op verschillende plekken en ik heb een aantal spullen gekregen voor mijn verjaardag. Mijn servies en strijkplankje komen bijvoorbeeld van IKEA, een aantal doekjes van zeeman en handdoekjes van action.

  Ik heb een kamer gevonden in een studentenhuis vlakbij het centrum. Ik heb nog nooit op kamers gewoond en vind het ook wel een beetje spannend, maar ik heb er vooral heel erg veel zin in.

  1 september ga ik de eerste spullen naar mijn kamer brengen en 3 september is de “grote verhuizing”, ik hou jullie op de hoogte!

  liefs,

  Kyra

  0 Comments

  Geef een reactie