Follow Terug naar de homepage

  Mijn verjaardag vieren 

  2 uur s’middags hadden we afgesproken op Centraal Amsterdam, helaas waren er nog een paar afzeggingen op het laatste moment maar dat mocht de pret niet drukken. Toen iedereen er was namen we de tram naar het vondelpark en kochten we bbq spullen bij de Albert Heijn. We hielden een vegetarische bbq, omdat al mijn vrienden geen vleeseters zijn. Ik vond het totaal geen probleem want ik hou niet echt van vlees en vind vegetarisch eten eigenlijk vooral gewoon heel erg lekker.

  Het duurde een tijdje voordat we onze 4 euro bbq van HEMA aan hadden gekregen, maar in de tussentijd mochten onze spullen gelukkig op de bbq van de mensen naast ons liggen. (Die hem wel gelijk aan hadden gekregen.)

  Uiteindelijk vonden we nog een aantal aanmaakblokjes op de grond die we konden gebruiken om nogmaals te proberen onze bbq aan te maken. Dat lukte! En het eten kon beginnen. (Stiekem zaten we allemaal wel al een beetje vol van al het stokbrood.)

  Vervolgens gingen we nog door Amsterdam zelf lopen, niks speciaals, gewoon gezellig. Maar ik vond het heel erg fijn en leuk.

  0P7A99590P7A99600P7A9958   0P7A9961

  maximemees

  En ik heb een kleine sfeer video gemaakt :

   

  De cadeautjes :

  Ik heb zoveel dingen gekregen (aaaah). Zo kreeg ik vorige week van mijn moeder een Polaroid camera. (Gele mini instax 8.) En spaarde ik een hele hoop verjaardagscentjes bij elkaar zodat ik een nieuwe telefoon kon kopen.

  Ik kreeg heel veel lieve kaartjes en andere lieve cadeau’s.

  Ook kreeg ik cactussen, een ophangding voor mijn polaroids (YES! want dat wilde ik zo graag voor in mijn kamer in Antwerpen) en een theedoek met Mestreech erop!!

  Dit was de eerste keer dat ik mijn verjaardag vierde sinds een hele lange tijd en ik vond het helemaal leuk!

  0 Comments

  Geef een reactie