Follow Terug naar de homepage

  First of all : pas op, de komende dagen komen er heel veel artikelen aan want ik heb heel veel leuke dingen gedaan en heel weinig tijd gehad om erover te schrijven. Dus even een hele hoop “inhaal artikelen”. Het eerste artikel is gevuld met schattige geiten die ik heb ontmoet in de dierentuin. JA, GEITEN!

  Oke, kort gezegd : ik ging naar de dierentuin en het was geweldig, met een safari bus langs de dieren, giraffes die aan het dak likten. Allemaal super. Maar toen we uiteindelijk zaten te rusten met een kopje koffie zag ik verderop de geitjes staan. Mijn vriend keek me aan “je wil daarheen, of niet soms?”. Als een kind van ongeveer 4 jaar oud knikte ik enthousiast mijn hoofd op en neer. Naast de wei van de geitjes stond een automaat waar je brokjes voor de geiten kon kopen, ik vulde mijn hand met brokjes en liep vrolijk de wei binnen. Ik had mijn hand nog niet geopend of een hele hoop dwingende geiten stonden om me heen. 13116354_10207954532413559_9151522662579379823_o-1

  Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het niet hilarisch vond, allemaal sprongen ze tegen me aan en deden ze alsof ze o-zo-hongerig waren. Onmogelijk, want ze hadden gewoon genoeg eten in de wei en er waren genoeg mensen die ze brokjes wilden geven. Maar ik vond het wel heel erg schattig.

  0P7A0070

  Er liepen ook een aantal lammetjes door de wei, nouja, liepen.. Ze sprongen door de wei. Mijn oog viel op een wit lammetje die in de verte in zijn eentje stond. Ik duwde de rest van de geiten van me af, want die hadden inmiddels wel genoeg eten en aandacht van mij gehad. (Alhoewel ik daar nog uren had kunnen blijven staan, want geitenaandacht heb ik nooit genoeg van.)

  Vervolgens liep ik naar dit kleintje en stak in mijn hand uit, hij begon gelijk te eten en sprong op een boomstam. Met zijn kleine mond at hij de laatste brokjes uit mijn hand.

  13221295_10207954541573788_95653827537758964_o

  En toen waren de brokjes op, betekent dat ik verder ging met mijn avonturen door de dierentuin.

   

  0 Comments

  Geef een reactie