Follow Terug naar de homepage

   

  Lowkey foto’s hebben iets moois, iets magisch vind ik altijd zelf. Ik vind het altijd zo bijzonder en mooi hoe andere fotografen dit doen. Ik ben dol op nieuwe dingen leren en besloot om het vanavond ook te proberen.

  Ik heb geen donkere achtergrond die groot genoeg is voor mij, dus ik heb dit gewoon in mijn kamer gedaan. Ik ben opzich best blij met het resultaat en het lijkt me heel cool om vaker lowkey foto’s te maken.

  blog1blog2 blog3

  Canon 5D mark III, 50mm.

  2 Comments
  1. janneke mei 23, 2016

   Ik was op internet aan het rondkijken naar stylen van fotografie. Ik kwam toen low key tegen en dacht ik zal eens kijken of jij het ook al eens geprobeerd hebt en dat bleek dus zo te zijn. Nu vraag ik me af hoe jij dat dan gedaan hebt?

  2. Kyra Raadschilders mei 23, 2016

   yess klopt. In een donkere kamer, met lage iso waarde en een felle lamp erachter. :)

  Geef een reactie