Follow Terug naar de homepage

  Opzich niet heel bijzonder, want heel veel bloggers maken flatlays. Sommige dagelijks, maar de meeste toch zeker wel wekelijks. Ik maakte ze eigenlijk niet zo vaak, maar deze week had ik opeens heel veel zin om dit soort foto’s te maken. Dus besloot ik om een Flatlay Friday artikel te maken.

  Ik was toe aan een nieuwe manier van fotograferen denk ik.

   

  Dit was mijn ontbijt, vlak voordat ik naar het ziekenhuis ging voor mijn infuusmedicijn. Opeens vind ik koffie helemaal geweldig en ik heb geen idee waar het vandaan komt. En oja, de bruine tinten in deze foto maken me toch wel een beetje vrolijk.0P7A0158

  Nu ik dit zo terugkijk bedenk ik me toch wel dat ik een vrij creatieve week heb gehad deze week, ik heb mijn hele instagram aangepast (stiekem ben ik daar best trots op en ik zou het heel erg waarderen als je even zou gaan kijken : https://www.instagram.com/kyraa.nl/), heel veel foto’s gemaakt, getekend en geschilderd. Een productief weekje dus. 0P7A0288

  Deze foto kwam vrij spontaan in me op, eigenlijk vooral omdat ik het mooi vond. De mooie subtiele vormen van het bloemetje en de ijzeren robuuste schaar.0P7A0309

  En ik maakte ook nog een simpele outfit-flatlay. Ik heb het al eens eerder gezegd : maar ik ben dol op deze dr. martens. Ik vind ze zo schattig!

  Fun fact : mijn iPhone 4 is eerst van mijn oma geweest, maar zij heeft een nieuwe telefoon dus nu mag ik deze hebben. <3 0P7A02481

  Ik hoop dat ik deze week weer een creatieve week ga hebben, want het maakt me zo gelukkig om creatief bezig te zijn.

  Liefs,

  Kyra

  0 Comments

  Geef een reactie