Follow Terug naar de homepage

  Vandaag hebben mijn zusje en ik samen een tattoo laten zetten, het is niet groot maar toch : het is een tattoo.

  Daarvoor zijn we afgereisd naar het noorden van het land, beide wonen we in het zuiden maar van onze tattoo wilde we een speciaal dagje maken. We vonden een hele goede tattooshop in Amsterdam, dus dat werd ‘m : Amsterdam.

  De onderstaande foto’s zijn gemaakt in de straat van de tattooshop voordat we de tattoo’s hebben laten zetten. We waren zo nerveus dat we de hele tijd in de lach schoten en ik om de 3 seconde naar de wc moest. Omdat we op een forum hadden gelezen dat het verstandig is om van te voren nog wat te eten hebben we ook nog een broodje bij de HEMA gehaald. Die lag gelukkig niet zo ver van de shop vandaan dus dat was goed te doen.

  Op de terugweg toen ik nog mijn broodje met roomkaas en bieslook zat op de eten werden de zenuwen alleen maar erger. Maar het waren wel goede zenuwen : ik had er zin in en vond het stiekem ook wel heel cool om te doen.

  0P7A9946 0P7A9945 0P7A9943

  Nadat we met de tattoo-artiest hadden besproken wat we nou eigenlijk precies wilde ging hij in photoshop de ontwerpen tekenen, omdat het niet echt ingewikkelde tekeningen zijn was dat eigenlijk zo klaar. Terwijl ik nog mijn groene kokosnoot thee met suiker (ik had gehoord dat je daarvan minder snel zou flauwvallen?) aan het opdrinken was, was de tattoo-artiest al klaar en aangezien ik als eerste van ons 2’en ging, ging ik zo snel mogelijk op de stoel liggen. Ik zei nog tegen hem “ik ben zo bang dat ik mijn arm uit een reflex wegtrek” waarop hij antwoordde “heb je een kat?” “ja” zei ik “die krast harder dan ik”.

  Achteraf moet ik hem gelijk geven : ik vond het eigenlijk helemaal niet pijnlijk. Een fijn gevoel was het niet echt nee, maar pijn? nee dat ook niet. Het voelde als een heet trillend ding, uiteindelijk werd het gevoel wel een beetje irritant, maar ik heb geen pijn gehad. Mijn tattoo is dan ook niet zo groot, dat zal er vast ook wel aan mee helpen. Maar de pols wordt vaak wel gezien als een pijnlijke plek. Gelukkig vond ik het reuze meevallen!

  Dit is het eindresultaat:

  0P7A9952

  Ik vroeg om een mooie dunne zwarte lijn en hij heeft precies gemaakt wat ik wilde, I love it!

  Mijn zusje nam een zon op haar pols, voor haar geldt hetzelfde : dunne zwarte lijnen. Het ziet er zo prachtig en strak uit :

  0P7A9949

  Omdat het matchende tattoo’s zijn wilde we ook graag samen een foto maken, dat ging nogal moeilijk aangezien we maar met z’n 2’en waren. Toch is het gelukt om een aantal foto’s te maken en ik vind het zo schattig om ons zo samen te zien:

  0P7A9980 0P7A9969 0P7A9958 0P7A9957 0P7A9950

   

  Kortom : we zijn dolgelukkig met onze nieuwe tattoo’s!

  0P7A9982 0P7A9992

   

   

  14 Comments
  1. Joyce maart 21, 2016

   Wat een leuk idee! Ze zijn echt super mooi! Wil zelf een mini veertje op m'n pols:-)

  2. Mariska maart 21, 2016

   Kleine tattoo maar heeeel erg mooi, ook de betekenis! Gaaf :D

  3. VeerlePlume maart 21, 2016

   Wauw echt heeel mooi! Wat gaaf dat je zoiets met je zus doet, het plaatje van jullie tattoos bij elkaar is ook echt mooi!

  4. Kyra Raadschilders maart 22, 2016

   Dankjewel Joyce! Wat leuk! Ik vind de pols zo'n mooie plek voor tattoo's. c:

  5. Kyra Raadschilders maart 22, 2016

   Klein maar fijn! Dankjewel Mariska. :)

  6. Kyra Raadschilders maart 22, 2016

   Dankjewel Veerle! <3

  7. sammie maart 23, 2016

   Erg mooi! Mooie gedachte!

  8. Kyra Raadschilders maart 23, 2016

   Dankjewel! Ik ben er zelf ook heel erg blij mee. :)

  9. karlien maart 23, 2016

   Wat leuk!! Stoer dat jullie dat gedaan hebben.

  10. Kyra Raadschilders maart 23, 2016

   Dankjewel Karlien! c:

  11. Marushi maart 23, 2016

   Ze zijn heel leuk geworden! Leuk dat jullie het ook samen gedaan hebben. -x-

  12. Kyra Raadschilders maart 23, 2016

   Dankjewel Marushi! :)

  13. Romy Morgan maart 29, 2016

   Ah love it, mooi gezet! Erg mooie foto's ook. Ik zou zelf ook wel erg graag een maan tattoo willen :)

  14. Kyra Raadschilders maart 30, 2016

   Aw, dankjewel! Waar zou je hem willen? c:

  Geef een reactie