Follow Terug naar de homepage

  Alvast sorry, want dit is een beetje een rommelige vlog geworden. Dat beetje kan ik misschien beter wel laten, want hij is eigenlijk gewoon extreem rommelig. Een hoop random beelden die ik te leuk vond om niet met jullie te delen.

  Zo ging ik met Amber naar de primark in Dordrecht, daarna naar de primark in Rotterdam en aten we een lekker broodje bij delifrance. Met mijn vader zat ik in de auto omdat hij me ging afzetten bij een fotografie opdracht, omdat ik het nogsteeds een beetje moeilijk vind om te parkeren in smalle straatjes. Oefenen oefenen oefenen, ik weet het maar het komt er niet echt van. En ik ging ook nog naar Tilburg met een vakantievriendinnetje, wij kennen elkaar inmiddels alweer 8 jaar! (Als ik me niet vergis met mijn berekening.) Haar naam is trouwens Iris.

  Vanaf vandaag kunnen jullie ook weer elke ochtend om 6uur een vlog van mij verwachten, ik heb er heel veel zin in en hopelijk jullie ook!

  Liefs,

  Kyraa

  2 Comments
  1. Mariska Hoppens juli 14, 2016

   Wat gaaf dat je een vlog maakt met je vader :)

   Ik ga je volgen!

  2. Kyra Raadschilders juli 27, 2016

   Lief! Dankjewel :)

  Geef een reactie