Follow Terug naar de homepage

  Ja, kyraa.nl heeft nu ook een portfolio gedeelte! Ik had het hier nog niet gedeeld, maar vanaf 12 januari 2016 heb ik officieel mijn eigen bedrijfje. “Kyraa” is nu officieel een reclamebureau en een fotografe. Ik had al eerder een portfolio online staan, maar inmiddels heb ik die heel erg uitgebreid en wilde ik gewoon een nieuwe start.

  Vanaf nu fotografeer ik dus ook klanten en kan iedereen gewoon een fotoshoot bij mij boeken. Deze maand heb ik een actie, namelijk fotoshoots voor 25 euro!

  Ik heb er heel veel zin in en hoop dat “Kyraa” mij nog heel veel leuke, nieuwe en speciale ervaringen gaat opbrengen. Een deel van mijn werk zal ik hierop delen, uiteraard wil niet elke klant op internet gepubliceerd worden en daar heb ik natuurlijk ook gewoon begrip voor. Foto’s worden hier alleen gedeeld met toestemming van klanten.

  Mijn portfolio kun je hier bekijken!

  IMG_4143

  Hopelijk gaan jullie nog heel veel van mij horen en nog heel veel nieuwe foto’s voorbij zien flitsen!

  Liefs,

  Kyraa

  0 Comments

  Geef een reactie