Follow Terug naar de homepage

  Met een klein diafragma zorg ik ervoor dat de achtergrond van mijn foto’s wazig wordt, persoonlijk vind ik dat altijd heel erg mooi. Het geeft rust in een foto en daar hou ik zelf heel erg van.

  Ik heb een aantal foto’s gemaakt, welke je het mooiste vind is namelijk een kwestie van smaak, daarom maak ik altijd liever te veel dan te weinig foto’s. Dan kan ik achteraf, eventueel samen met het model, kiezen welke het mooiste is.

  IMG_6161

  Bij de onderstaande foto ben ik vooral blij met de kleuren in de foto, ik ben dol op mooie kleurencombinaties. En de neutrale tinten in deze foto maken mij heel blij. Het witte gebouw op de achtergrond, grijze pet en cremekleurige jas vind ik persoonlijk een hele mooie combinatie. Ik probeer de kleuren altijd een beetje af te stemmen op de personen, zeker als het gaat om portretten. Dan is mijn doel het karakter van het model zo goed mogelijk in beeld brengen.

  IMG_6162 En als laatste maakte ik ook nog een zijaanzicht.IMG_6163

  Liefs,

  Kyraa.

  0 Comments

  Geef een reactie