Follow Terug naar de homepage

  We droegen op deze foto’s allebei een streepjestrui, allebei van een ander merk. Maar ik vond het grappig om de foto’s naast elkaar te zetten. Mezelf leuk kleden op de koudere dagen vind ik vaak nog wel een beetje moeilijk, ik ben dan al snel geneigd een grote gebreide trui aan te doen en te hopen dat het snel weer wat warmer wordt. Helaas gaat dat nog wel even duren, dus ondertussen ga ik genieten van het lange-mouwen-weer.

  IMG_4936IMG_4949

  Mijn outfit : shirt – C&A, schoenen – converse.

  Mijn vader’s outfit : pet – Primark.

  blogpost

  IMG_4907

   

  IMG_4942

  Een streepjes shirt doet het al snel goed bij mij, het geeft net een speelser effect dan een effen shirt en het maakt je outfit net wat “specialer”. Allstars aan, een spijkerbroek erbij, een rode lipstick en je bent helemaal klaar voor de dag! Hopelijk vonden jullie deze eerste blogpost op Kyraa.nl leuk en zie ik jullie snel weer!IMG_4919

  Liefs, Kyra.

  0 Comments

  Geef een reactie