Follow Terug naar de homepage

    Een beetje een bizarre week als je het mij vraagt, het begon allemaal nog best normaal. Ik had het wel een beetje moeilijk met al mijn spullen weghalen uit het oude huis, ik moest namelijk ook heel veel weggooien. En dat is iets waar ik niet zo goed in ben.. Ik gaf even een snelle tour rond mijn oude kamer, die nu dus helemaal vol stond met dozen. 3 december krijgen de nieuwe mensen de sleutel, aangezien ik niet vlakbij Maastricht meer woon zal ik het huis dus nooit meer van binnen zien. Heel raar! De rest van de week was best normaal, maar op het einde van de week moesten we opeens allemaal onze spullen pakken toen we op school zaten. Er werd ons namelijk verteld dat er brand was op school. Stiekem vond ik het allemaal wel een beetje spannend en besloot ik het vast te leggen met mijn camera. Veel kijkplezier!

    Liefs, Kyraa

    0 Comments

    Geef een reactie