Follow Terug naar de homepage

    Dit was een beetje een gekke week, er gebeurden hele leuke dingen maar ook hele slechte dingen. Zo werd mijn opa bijvoorbeeld plots heel ziek, inmiddels gaat het wel al een beetje beter met hem, maar je schrikt toch behoorlijk. Ik koos er bewust voor om deze momenten niet te filmen en hopelijk begrijpen jullie dat ook. Ik ging ook naar een concert en naar het VIP event in the body shop van Sanne, dat zijn natuurlijk wel leuke herinneringen die ik maar als te graag vast leg op camera. oh jee, wat zie ik er vreselijk uit op deze foto, maar het was een heel leuk moment en de mensen waren heel aardig. Daarom wilde ik het toch even in mijn “internet-dagboek” plaatsen, want dat is hoe ik mijn blog zie. Bij het event van the body shop kregen we ook een goodie bag en ik kocht ook nog een paar leuke spulletjes, dat betekent dat er woensdag een artikel & video online komen met spullen van the body shop. Ik kan niet wachten om jullie mijn nieuwe aanwinsten te kunnen laten zien. Er kwam trouwens ook een nieuwe kat hier wonen, helaas heb ik haar nog niet zoveel kunnen filmen omdat ze nog heel erg moest wennen. Maar als je van dikke zwarte katten houdt, dan ga je haar vast heel leuk vinden! Het maakt me trouwens blij dat mijn vlogs steeds wat langer zijn, volgens mij betekent dat namelijk dat ik me steeds comfortabeler voel voor de camera en dus ook dat ik veel meer leuke momenten vast leg.

    Liefs, Kyra

    0 Comments

    Geef een reactie