Follow Terug naar de homepage
  19 november was de dag dat ik uitgenodigd was voor een VIP event van The Body shop (dat heb ik ook laten zien in mijn weekvlog van vorige week). Het was enorm gezellig! Als kers op de taart kregen we op het einde ook nog een goodiebag, het leek mij leuk om deze met jullie te delen :
  IMG_5487
  Body Sorbet
  Het eerste item dat ik kreeg was een body sorbet in de geur Moringa. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier zelf nog nooit van gehoord had, iedereen kent de body butters van The Body Shop wel. Maar over de body sorbets heb ik zelf nog nooit iets gehoord. Maar ik moet eerlijk bekennen : ik vind hem waan-zin-nig. Hij trekt enorm snel in, de geur is geweldig en blijft lang hangen, en mijn huid voelt heel erg gevoed.
  IMG_5490
  Zoals ik ook al in de video zei vind ik de body butters fijner voor de koudere dagen, dan hou ik wel van een dikke creme. Maar voor de warmere dagen vind ik deze enorm fijn. Zelf heb ik weinig verstand van ingrediënten, maar ik weet dat er veel mensen zijn die er wel veel waarde aan hechten vandaar deze foto :
     IMG_5491
  Bodyscrub
  Deze zat niet in de goodiebag, maar ik besloot deze alsnog zelf te kopen. Mijn goedkope scrub van de kruidvat van afgelopen week opgegaan. Omdat ik sinds de papaja body butter een beetje verliefd was geraakt op de body shop, besloot ik om een nieuwe bodyscrub te kopen bij de bodyshop, ik vind hem heel erg fijn werken. Hij is heel erg makkelijk in het gebruik en werkt goed.
  IMG_5493
  IMG_5494
  Shower Gel
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik normaal niet zo van de bloemengeuren ben, maar deze bloemengeur vind ik wel heel erg lekker ruiken. Hij is heel fris en voelt lekker op mijn huid. Het is een vrij subtiele geur, misschien vind ik hem juist daardoor wel heel erg lekker.
   IMG_5498
  IMG_5495
  Zeepje
  Deze kreeg ik ook gratis, dit keer niet omdat hij bij de goodiebag zat, maar omdat ik nu al genoeg punten had verzameld op mijn pasje. Yay! Een simpel zeepje met een heerlijke appelgeur, hij doet wat hij moet doen en ik ben er blij mee.
   IMG_5497
  IMG_5496
  Nagellak
  Deze nagellak kreeg ik ook bij de goodiebag, mijn eerste reactie was een beetje meh. Ik draag deze kleur eigenlijk nooit en dacht dat het niet zo mooi zou staan bij mijn bleke huidje. Mijn mening veranderde snel toen ik hem op mijn nagels smeerde. Wat een fantastische kleur! (Ik ben trouwens duidelijk geen pro in nagels lakken, kijk al die vlekken op mijn vingers. Oops!) Een hele mooie warme kleur, die eigenlijk na een laagje al dekkend genoeg is. Wat wil je nog meer?
   IMG_5502
  IMG_5499
  IMG_5501
  IMG_5500
  https://www.youtube.com/watch?v=OhqJWIaxlLg
  Liefs, Kyraa
  0 Comments

  Geef een reactie