Follow Terug naar de homepage

  De herfst is een enorm populair seizoen onder de bloggers, en ja het heeft prachtige kleuren. Maar de regenachtige dagen, daar ben ik zelf niet zo’n fan van.

  Het positieve aan regendagen is dat ik dan mijn regenjasje weer uit de kast kan trekken, ik kocht dit jasje een tijdje geleden bij urban outfitters.

  IMG_5208

  Ik moest er lang over nadenken, want een regenjas van 70 euro, dat is voor mij best wel duur. Inmiddels zijn de zakken al een beetje gescheurd, maar nogsteeds ben ik verliefd op deze jas.

  IMG_5237

  Ik wilde geen blanco panty onder mijn jurkje dragen, dus besloot ik dat dit een goede dag was om mijn warme kniekousen uit de kast te halen. Doordat ik onder de sokken mijn chunky heels droeg zag het er gelijk heel classy uit.

  IMG_5229

  Dat vond ik zelf wel leuk, aangezien ik vanavond naar het theater ga. En daar mag je altijd wel een beetje chique uitzien, vind ik. Om mijn nek droeg ik een swarovski ketting en in mijn oren droeg ik swarovski oorbellen.

  IMG_5248

  IMG_5256

  En last but not least, had ik dit schattige panda tasje bij me. Niet iedereen zal dit tasje leuk vinden. Maar zelf vind ik hem echt geweldig! (Hij is alleen een beetje te klein voor mijn doen.)

  IMG_5260

  IMG_5240

  Wat doen jullie het liefste op een regenachtige dag?

  Liefs, Kyra.

  0 Comments

  Geef een reactie