Follow Terug naar de homepage

  Ik had een aantal foto’s gemaakt van Amber op Rotterdam Centraal, dat zijn deze foto’s geworden. Ik vind het altijd heel erg mooi als mijn foto’s in een bepaald thema zijn en de laatste tijd hou ik heel erg veel van wit (zie ook mijn instagram :¬†https://www.instagram.com/kyraa.nl/). Ik vind ook dat deze foto’s heel erg goed gelukt zijn. Amber heeft zelfs de bovenste foto gebruikt als profielfoto op facebook : GOALS! haha.IMG_5914 IMG_5913

  Amber had ook een paar foto’s van mij gemaakt. En dat zijn deze foto’s geworden :

  IMG_5894IMG_5890profielfoto facebook

  De hoedjes die ik in deze foto’s op heb zijn trouwens van de Primark, en die laat ik ook in mijn shoplog zien. Dus als je benieuwd bent kun je ze hier kijken :

  Liefs,

  Kyraa

  0 Comments

  Geef een reactie