Follow Terug naar de homepage

  Dit was niet echt een toffe week voor Kyraa.nl. Ik had al een aantal berichtjes ontvangen van mensen die door hadden dat mijn website opeens spoorloos verdwenen was. Om gewoon even gelijk te vertellen waar het op neerkomt : kyraa.nl was gehackt, maar niet alleen de site was weg, maar ook alle artikelen die ik geschreven had. Gelukkig had ik de foto’s nog wel bewaard en heeft EveryoneOnline mij kunnen helpen met mijn teksten terug te krijgen. Maar de reacties die jullie geplaatst hadden zijn helaas wel weg, enorm zonde natuurlijk. Maar mijn blog is nu nog beter beveiligd waardoor dit niet nog een keer zal gebeuren. Ik baal natuurlijk enorm, maar ben wel blij dat het nu opgelost is en dat ik weer verder kan met mijn blogje.

  Het leuke nieuws is : ik doe deze maand aan vlogmas. Dat houdt in dat ik iedere dag een vlog upload en op woensdag komt er een extra video online. En tot nu toe vind ik het superleuk!

  Er staan inmiddels al 8 vlogmas video’s online, maar die kon ik hier dus niet delen vanwege de problemen met mijn blog. Maar Ik zal ze hier alsnog even plaatsen, je kunt ze allemaal bekijken in deze playlist :

  Bedankt voor jullie begrip.

  Liefs,

  Kyraa

  3 Comments
  1. Evelyne december 15, 2015

   Ooh hemel, zo erg dat je blog gehackt werd. Waar houd men zich toch tegenwoordig mee bezig? Gelukkig heb je hulp gekregen. 'k Zou niet weten wat te doen, mocht mij dit overkomen.

  2. Kyra Raadschilders december 15, 2015

   Jaa, het was echt heel erg naar. Zeker omdat er zoveel werk in zat. Ik ben inderdaad heel blij dat ik hulp had gekregen, maar heb er wel van geleerd dat ik vaker back-ups moet maken! :)

  3. Evelyne december 16, 2015

   Ooh jee, 'k zou niet weten hoe 'k dat moet doen, haha

  Geef een reactie